„ČIKA JE UŠAO U SOBU I POČEO DA ME PIPKA“: Novosađanin osumnjičen da je polno uznemiravao drugaricu (8) svog sina

Lj. P.

02. 12. 2020. u 10:03

U OSNOVNOM sudu u Novom Sadu juče je počelo suđenje N. P. (49) zbog optužbe da je počinio nedozvoljene polne radnje i produženo krivično delo polno uznemiravanje osmogodišnje devojčice, vršnjakinje i drugarice svog sina.

„ЧИКА ЈЕ УШАО У СОБУ И ПОЧЕО ДА МЕ ПИПКА“: Новосађанин осумњичен да је полно узнемиравао другарицу (8) свог сина

Foto Ilustracija

S obzirom na to da je reč o maloletnoj devojčici, odnosno detetu, ročište je održano bez prisutva javnosti, i tako će biti do kraja postupka. Prema nezvaničnim saznanjima, četrdesetdevetogodišnji N. P. je u sudnici izneo svoju odbranu, a o tome šta je govorio, zbog zaštite maloletne žrtve ostaje nepoznato za javnost. Naredno ročište je zakazano za 22. decembar.

Novosađanina N. P. policiji su pre dva meseca prijavili roditelji devojčice, kada je skupivši hrabrost rekla da je "čika", sa čijim sinom odrasta od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu, i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata. Dva puta se, po devojčicinim tvrdnjama, to desilo kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom proslavljali punoletstvo njihovog najstarijeg sina.

MAJKA ĆE SE BORITI

POSLE svega što je doživela njena osmogodišnja ćerka, majka kaže da će nastaviti da se bori da nijedno dete više ne doživi ono što je njena osmogodišnja devojčica.

- Želim da se pridružim nekoj organizaciji ili udruženju koje se bori protiv ovakvih stvari i da zaštitimo svu decu - ističe majka. Niko ne treba da ćuti, i ovakve stvari se moraju prijaviti.

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, "čika" je ulazio u sobu u kojoj je spavao i njegov sin, i skidao joj pidžamu i gaćice i dodirivao po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.

Majka devojčice je posle podizanja optužnog predloga protiv komšije, kazala da se nada da će sve biti dobro i da će optuženi dobiti kaznu koju zaslužuje.

- Ćerki je psihički, srećom, sve bolje, krenula je u školu - kaže devojčicina mama.

- Svi u porodici se trudimo da što pre zaboravi sve i da ne misli na ono ružno što je doživela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili