ZDRAVKOVIĆ PONOVO NEGIRAO DA JE PUCAO: Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka 2014. godine

J. D. Lj.

01. 12. 2020. u 06:20

MILAN Beko, na kojeg je pucano u novembru 2014. godine ispred njegove kuće u naselju Senjak, nije se juče pojavio pred Višim sudom u Beogradu na početku ponovljenog suđenja optuženom za napad na njega, jer se nalazi u izolaciji, s obzirom na to da je, kako je obavestio sud, bio u kontaktu sa osobom obolelom od kovida.

ЗДРАВКОВИЋ ПОНОВО НЕГИРАО ДА ЈЕ ПУЦАО: Настављено суђење за покушај убиства Милана Бека 2014. године

Foto arhiva V. N.

Aleksandar Zdravković, optužen kao neposredni izvršilac za pokušaj ubistva biznismena, izjasnio se o navodima optužnice i ponovo je juče negirao optužbe, dodajući da nije pucao na Beka i da više nema šta da doda u svoju odbranu.

Zdravkoviću se, inače, suđenje ponavlja po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji mu je u julu ukinuo osuđujuću presudu od deset godina zatvora i naložio da se pretres ponovi. Tada mu je ukinut i pritvor u kojem je bio četiri godine, pa je juče u sud došao iz kućnog pritvora.

Nakon njega je, ovog puta kao svedok, s obzirom na to da je pravosnažno oslobođena optužbi za pomaganje u pokušaju atentata na Beka, juče ispitana Maja Adrovac. Ona je supruga Ivana Adrovca koji je dovođen u vezu sa pokušajem ubistva Beka, ali nikada nije ispitan niti optužen. Što se tiče dana kada je pucano na biznismena, ona je ponovila da je tog dana, sa suprugom, bila na daći zbog smrtnog slučaja u porodici.

Suđenje se nastavlja 11. januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)