ISKLIZNUO VAGON TERETNOG VOZA: Nema povređenih, saobraćaj u prekidu

Tanjug

03. 11. 2020. u 14:29

U ŽELEZNIČKOJ stanici Ripanj tunel danas je iskliznuo jedan vagon iz sastavaka teretnog voza prevoznika NCL, a tom prilikom nije bilo povređenih, niti postoji bilo kakva opasnost po ljude ili životnu sredinu, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

ИСКЛИЗНУО ВАГОН ТЕРЕТНОГ ВОЗА: Нема повређених, саобраћај у прекиду

Foto: Milena Anđela

Zbog toga je trenutno u prekidu železnički saobraćaj između Resnika i Ralje tako da ne saobraćaju vozovi između Beograda i juga Srbije, kao ni BG Voz između Resnika i Mladenovca.

Komisija za vanredne događaje železnice utvrdiće uzroke ovog iskliznuća koje se dogodilo danas u 10.20.

Pomoćni voz i stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" su krenule na teren, kako bi deonica pruge između Resnika i Ralje što pre bila ponovo osposobljena za saobraćaj.

O organizaciji putničkog železničkog saobraćaja u ovim uslovima javnost će biti obaveštena.

Teretni voz NCL-a saobraćao je iz Hrvatske, preko Šida za Niš i dalje ka Bugarskoj.

U svom sastavu ovaj voz imao dvadeset teretnih vagona, od kojih je iskliznuo petnaesti vagon od lokomotive.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)