MALIŠAN ISPAO KROZ PROZOR SIGURNE KUĆE: Evo u kakvom stanju je dvogodišnjak, hitno prebačen u Tiršovu

V. C. S. - J. D. Lj.

29. 10. 2020. u 15:46

DVOGODIŠNjEM V. J., koji je danas oko 12,20 ispao kroz sa prvog sprata Sigurne kuće u Pančevu, pomoć je ukazana u Dečjoj klinici u Tiršovoj i kako saznajemo, mališan nije zadobio teže telesne povrede.

МАЛИШАН ИСПАО КРОЗ ПРОЗОР СИГУРНЕ КУЋЕ: Ево у каквом стању је двогодишњак, хитно пребачен у Тиршову

Foto: Z. Knežević

O događaju je, osim policije, obavešteno i nadležno Više javno tužilaštvo u Pančevu, iz kojeg nam je takođe potvrđeno da dečak stabilan.

- U Sigurnoj kući dete boravi sa maloletnom majkom. Kako je i zbog čega došlo do incidenta, istraga tek treba da utvrdi. Dete je prevezeno u UDK u Tiršovoj, gde je pregledana i gde je konstatovano da nema teške povrede. Sa njim je sve vreme i njegova majka. Trenutno se prikupljaju sva obaveštenja o događaju, a biće obavljeni razgovori i sa majkom i sa nedležnima iz Sigurne kuće - navode iz pančevačkog Tužilaštva za "Novosti".

I po rečima Vesne Stanojević, koordinatora Sigurne kuće, lekari su potvrdili da je dete dobro i stabilno.

- Iz Klinike u Tiršovoj su nam rekli da će dečak ostati dva dana na opservaciji, a mi i dalje pokušavamo da saznamo kako se sve to desilo. Za sada se samo zna da je majka čistila sobu u kojoj su bili smešteni ona i jednogodišnji dečak - rekla nam je Stanojevićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja