SPASLI DEVOJKU IZ POŽARA Heroji sa Dorćola: Kukala je da je sve boli, nismo znali kako da je pridržimo, jer je bila u ranama

A. K.

28. 10. 2020. u 12:30

DAN nakon stravičnog požara na Dorćolu, razgovarali smo sa komšijama u zgradi u Ulici Visokog Stevana, kao i sa radnicima sa obližnjeg gradilišta, herojima koji su devojčicu (15) izbavili sa devetog sprata.

СПАСЛИ ДЕВОЈКУ ИЗ ПОЖАРА Хероји са Дорћола: Кукала је да је све боли, нисмо знали како да је придржимо, јер је била у ранама

Mladići spasioci sprečili tragediju / Foto Foto Ž. Knežević

Oni su zadivljeni željom radnika da pomognu devojčici.   

Pavle Gavura, momak koji je herojski spasao devojčicu iz stana koji je goreo, rekao je da polako postaje svestan šta se desilo juče, kao i da je jako srećan što je devojčica živa. Njen otac ga je, kaže, zvao juče, i kada se situacija malo sredi videće se. Porodica je ponosna na njega.

Lazar Ereš nam je rekao da je sve ispalo ovako dobro jer svi oni rade zajedno i imaju poverenja jedni u druge. Sa devetog sprata sve deluje strašno ali jedino su razmišljali kako da je spasu. Porodica je naravno presrećna zbog svega..

Devojka je bila svesna i slušala je sve dok su joj govorili kako da preskoči preko terase

Kukala je da je sve boli, a radnici nisu znali kako da je pridrže jer je bila u ranama. Pomogle su i komšije, koje su donele mokre peškire dok nije stigla Hitna pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina