JEZIVE SLIKE SA LICA MESTA Dan nakon stravičnog požara na Dorćolu, u kome je povređena devojka (FOTO/VIDEO)

A.V.

28. 10. 2020. u 11:41

STAN u Ulici Visokog Stevana, na Dorćolu, u Beogradu, u kome je juče izbio požar, u potpunosti je izgoreo, dim se oseća i dalje.

ЈЕЗИВЕ СЛИКЕ СА ЛИЦА МЕСТА Дан након стравичног пожара на Дорћолу, у коме је повређена девојка (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Ž. Knežević

Komšije kažu da su u stanu živeli bračni par, devojčica i stariji čovek, verovatno devojčicin deda.


Kako nezvanično saznajemo, oni su bili podstanari. Komšije su ih  viđale samo u prolazu, ne poznaju ih. Porodica živi tu manje od godinu dana.


Na 11. spratu zgrade nema nikoga.


Devojka koja je povređena u požaru, posle završene dijagnostike, prebačena je na Kliniku za plastičnu hirurgiju i opekotine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!