TUGA U UŽICU: Preminula devojčica (13) koju je udario automobil dok se vraćala iz škole

N.J.

21. 10. 2020. u 13:29

DEVOJČICA (13) iz Lunovog sela nadomak Užica, koju je 16. oktobra, dok se vraćala iz škole udario automobil - preminula je u Beogradu od posledica povreda zadobijenih u ovoj nesreći.

ТУГА У УЖИЦУ: Преминула девојчица (13) коју је ударио аутомобил док се враћала из школе

Foto arhiva

Automobilom je upravljao vozač (65) iz mesta Gubin Do, koji je posle udesa uhapšen.

Nesreća se dogodila u popodnevnim časovima dok se devojčica vraćala iz škole, krećući se pored kolovoza. Vozilo je udarilo devojčicu koja je pala na haubu a zatim na put, zadobivši teške telesne povrede.

Ona je odmah operisana u Opštoj bolnici u Užicu, a zatim je transportovana u Beograd. Svi napori medicinara da je spasu, bili su neuspešni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)