NAPAD POSLE ŽURKE U GRADU? Muškarac u Požarevcu uhapšen zbog silovanja bivše devojke

D. N.

20. 10. 2020. u 15:13

PO nalogu Višeg javnog tužilaštva, policija je uhapsila M.R. (32) iz Požarevca, zbog sumnje da je u nedelju uveče izvršio krivično delo silovanje.

НАПАД ПОСЛЕ ЖУРКЕ У ГРАДУ? Мушкарац у Пожаревцу ухапшен због силовања бивше девојке

Foto D.N.

Prema nezvaničnim informacijama do koje su Novosti došle, on je osumnjičen da je, u svom stanu, silovao bivšu devojku, staru 22 godine, sa kojom je bio u vezi do pre mesec dana.

Njih dvoje su se te večeri sreli na jednoj žurci u gradu, a nakon toga otišli u njegov stan, gde se navodno silovanje dogodilo. Nakon napastvovanja, devojka je ugrabila priliku i nazvala telefonom svoju majku, kojoj je ispričala šta joj se upravo desilo. Majka je ubrzo došla u stan osumnjičenog i u njemu zatekla ćerku sa modricama, nakon čega su obe otišle u policiju i protiv njega podnele prijavu za silovanje.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i, uz krivičnu prijavu, biće priveden višem javnom tužiocu. Posle njegovog saslušanja i pošto budu pristigli izveštaji sa lekarskih pregleda napastvovane devojke, tužilaštvo će odlučiti o kvalifikaciji učinjenog dela i eventualnom pokretanju istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije