RADOVAN SE BRANIO ĆUTANJEM: Motiv ubistva Milovana najverovatnije emotivni odnosi ubijenog i supruge uhapšenog

B. P.

29. 09. 2020. u 21:30

NOVOSAĐANINU Radovanu S. (55), osumnjičenom da je u nedelju posle kraće svađe sa dva hica iz pištolja na mestu ubio Milovana M. (52) u njegovoj porodičnoj kući u selu Gunjaci kod Osečine, određen je pritvor do 30 dana.

РАДОВАН СЕ БРАНИО ЋУТАЊЕМ: Мотив убиства Милована највероватније емотивни односи убијеног и супруге ухапшеног

Foto: B.P.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu nije priznao delo, ali nije želeo da iznosi odbranu i odlučio je da se brani ćutanjem. Prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, motiv ubistva najverovatnije su emotivni odnosi ubijenog i supruge osumnjičenog.

Radovan je u nedelju došao u dvorište Milovana M. i pitao njegovu suprugu gde joj je muž. Ne sluteći ništa, odvela ga je u prizemlje kuće, gde je bio njen suprug, a zatim je izašla iz prostorije.

Ubrzo potom, začula su se dva hica, a osumnjičeni se žurno svojim automobilom "nisan", novosadskih registracija, udaljio iz Gunjaka. Ubrzo je uhapšen u Osečini, nije pružao otpor, a policija je u automobilu pronašla i pištolj iz kog je Milovan najverovatnije ubijen.

U prvi mah, seljani su pomislili da su motiv ubistva možda neraščišćeni poslovni odnosi, jer se Milovan bavio otkupom maline, imao je i hladnjače. Nezvanično, međutim, u Gunjacima se priča da je Radovan potegao pištolj zbog toga što je Milovan navodno bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Ćerka ubijenog, naime, studirala je u Novom Sadu, pa je tako Milovan upoznao Radovanovu suprugu i među njima se razvila simpatija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)