PORODICA Zvonka Vasiljevića, pilota koji je nastradao u jučerašnjoj avionskoj nesreći u Brasini kod Malog Zvornika, spremala se za veridbu njegovog rođenog brata, pričaju komšije poginulog oficira.

Zz

26.09.2020. 18:21

Sale a koje je kriv kada daješ takve izjave da je država kriva. Kao bivši vojni pilot iz Amerike gde zivim 46 godina, koji pametnaković ide da leti nisko okolo svoje rodne kuće i da radi manuvre kako on hoće sa brzimon od 400-700 km/sat a leti 100 metara od zemlje. E moj sinko nije to video igra pa da se može "ponovo", jedna ptica u motor i gotov je, i jedam mali potez sa kontrolom ti si gotov za sekundu. Plus ti piloti moraju da lete stalno da imaju dobro znanje a ovi lete možda 4x 5x godišnje i to nije dosta da budeš dobar. To tako da se radi ovde u Americi, tvoja karijera kao vojni pilot je gotova na licu mjesta. Drugo piloti su bili 41 i 49 godina, sada znam gde mogu da nastavim svoju karijeru sa 60 godina.

naranca

27.09.2020. 15:37

Kako bre 2 iskusna pilota u trenaznom Mig ( dvosedu )??????????????????????????Kapitalisticka privatizacija zrakomlata???????????????????????????