PEVAČ "SMAKA" UHAPŠEN ZBOG OTVORENIH PRETNJI VUČIĆU: Spreman sam da ti život uzmem

Novosti online

23. 07. 2020. u 21:53

PEVAČ rok grupe Smak Dejan Najdanovic Najda uhapsen je prekjuče zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

ПЕВАЧ СМАКА УХАПШЕН ЗБОГ ОТВОРЕНИХ ПРЕТЊИ ВУЧИЋУ: Спреман сам да ти живот узмем

Foto: Jutjub/Tanjug

On je putem "Fejsbuka" uputio pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću - saznaju "Novosti".

Po nalogu tužilaštva mu je bilo određeno zadržavanje do 48 časova, i posle saslušanja kod sudije pušten da se brani sa slobode.

On je preko svog naloga osim uvreda i psovki uputio otvorene pretnje šefu države:

- Želim da ti se zatre seme prokleto i da ... i da nikad niko tvoje ime ne spomene... a ja sam spreman da ti zivot uzmem p.... izdajnicka...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (18)