OVO JE TAIR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NEVENČANE SUPRUGE: Zločinu prethodila svađa oko novca (FOTO)

Lj. P.

28. 02. 2024. u 13:29

SINOĆNOM ubistvu Serbeze K. (30) iz Surčina, za koje je osumnjičen njen tri godine stariji nevenčani suprug Tair H., prethodila je svađa.

ОВО ЈЕ ТАИР ОСУМЊИЧЕН ЗА УБИСТВО НЕВЕНЧАНЕ СУПРУГЕ: Злочину претходила свађа око новца (ФОТО)

Foto privatna arhiva

Kako pričaju rođaci nesrećne žene, majke četvoro maloletne dece, Serbeza je u Bačko Gradište došla pre dve nedelje, a njen nevenčani muž juče po podne.

Između njih je, po pričama rođaka, došlo do svađe, zbog novca, jer ona, navodno, nije želela da mu da novac, a onda je Tair izvadio nož i ubo je u predelu grudi. On joj je zamerio što hoće novac da uloži u obnovu roditeljske kuće.

- Kada je ubodena, zvala je pomoć, istrčala je sestra, a Tair je pobegao - priča ucveljeni Serbezin ujak. - On je pobegao, zvali smo policiju i hitnu pomoć, ali, nažalost, nije joj bilo spasa.

Osumnjičenog je uhapsila policija iz Bečeja, zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024