PRETUKAO, PA ZAKLAO PENZIONERA: Isplivali jezivi detalji ubistva Zorana S. (70) u Jagodini

Z.Gligorijević

16. 11. 2023. u 17:19

TELO Zorana S. (70) iz Jagodine, koga je, kako se sumnja, nasmrt pretukao Danilo B. (19) iz Paraćina, nađeno je na podu njegovog stana u naselju Sarina međa, potpuno nago sa vidljivim podlivima, ranama od uboda nožem i prerezanim grkljanom.

ПРЕТУКАО, ПА ЗАКЛАО ПЕНЗИОНЕРА: Испливали језиви детаљи убиства Зорана С. (70) у Јагодини

foto: Fejsbuk

Ubistvo je, kažu upućeni u istragu, počinjeno u velikom naletu besa, ali motiv još uvek nije poznat. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, mladić je Zorana tukao metalnom šipkom, ubadao ga nožem i na kraju ga je zaklao. Osumnjičenog Danila B. treba da sasluša viši tužilac, a naložena je i obdukcija tela Zorana S. Pošto su se njih dvojica upoznali preko društvenih mreža, njihovi telefoni su poslati na veštačenje, pa će se znati da li su i kakvu komunikaciju imali. Inače, ubistvo je prijavio Danilov prijatelj, koga je on pozvao i ispričao mu šta se dogodilo. Policija ga je uhapsila u stanu ubijenog i on se nije opirao hapšenju.

Iako se ubistvo dogodilo oko 15 časova, niko iz komšiluka nije naslućivao šta se dešavalo iza zatvorenih vrata lokala koji je Zoran S. preuredio za život, jer se stan nalazi kraj praznih poslovnih prostorija, koje se godinama ne koriste. Mišljenja o žrtvi su oprečna.

Foto: Z. Gligorijević

Kuća ubijenog Zorana S.

- Zoran je nekada radio u nekim jagodinskim firmama. Potom je penzionisan. Radio je jedno vreme kao taksista, ali mi je rekao da ne može više da sedi za volanom, jer slabo vidi, pa se plašio da ne izazove saobraćnu nesreću. Bio je kulturan, uvek bi mi se javio i nikada nije pravio nikakve probleme. Razveo se odavno, a supruga, njihova deca i unuci ne žive u Jagodini - priča jedan od komšija.

Međutim, njegov mlađi komšija kaže da je čuo da je Zoran, navodno, privodio mladiće, pa i dečake od 16 i 17 godina.

- Verovatno je i tog Danila startovao - kaže nam jedan mladić.

Drugi zločin u istom naselju

MEŠTANI Sarine međe podsećaju da se pre samo nekoliko meseci, u istom kraju, dogodio još jedan stravičan zločin.

- Tada su uhapšeni otac i sin, K. O. (50) i K. V. (34) zbog sumnje da su nasmrt pretukli poznanika Đ. M. (40), koji je od zadobijenih povreda preminuo. Zločin se dogodio na platou ispred lokalnog tržnog centra - kažu nam meštani.  

Komšinica, koja je čula naš razgovor, potvrđuje da su kod Zorana dolazili mlađi muškarci i da ga je policija privodila, jer su ga neki od njih prijavljivali za seksualno uznemiravanje.

- Meni je pričao da je vodio unuka na Zlatibor i da su spavali u kolima kraj jednog motela. Nisam mu poverovala, jer znam da su mu unuci mali. Tek, ispričao mi je da je izašao da uzme nešto iz prtžljanika, zalupio je gepek, a mladić, koji se naglo probudio, nogom je šutnuo menjač, ubacio ga u brzinu, automobil je krenuo, srušio ogradu i završio u izlogu. Zoran je platio popravku izloga, a ovde je kupovao materijal za ogradu. Mladić se dugo oporavljao u bolnici - ispričala je jedna komšinica.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić