"NOVOSTI" U MLADENOVCU, U PORODICI UBIJENOG DUŠANA: Očajni, ostali bez stuba porodice, komšije imaju samo reči hvale za njega (FOTO/VIDEO)

Milena Marković

29. 08. 2023. u 12:13

TUGA i očaj do neba vladaju u porodici Antonijević od trenutka kada su saznali da im je ubijen Dušan, i u neverici su još da se tako nešto dogodilo.

НОВОСТИ У МЛАДЕНОВЦУ, У ПОРОДИЦИ УБИЈЕНОГ ДУШАНА: Очајни, остали без стуба породице, комшије имају само речи хвале за њега (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Dok se svakog trenutka u njihovom dvorištu okupljaju ljudi, čini se da im je sve teže, i ne mire se sa time da su ostali bez stuba porodice.

Neutešni su roditelji, supruga i ćerke. Dušanov sin koji je sa njim bio u trenutku kada je ubijen sinoć, oko ponoći, u jednom restoranu nadomak Mladenovca, takođe je povređen.

Rodbina koja se okuplja štiti porodicu ubijenog Dušana od brojnih novinarskih ekipa, mada je majka ubijenog bila spremna da razgovara sa novinarima. Rođaci su ogorčeni, i navode da je Dušanova ćerka o jezivoj smrti oca saznala iz medija.

Reporteri Novosti razgovarali su sa komšijama stradalog. Svi bez izuzetka o njemu imaju najlepše reči.

Kažu da je bio izvanredan čovek, i izuzetan majstor, po čije su usluge u servisu "pežoa" dolazili ljudi iz cele Srbije, ali i Republike Srpske.

Kažu da je po zanatu bio poznat i priznat. Da nije imao nikada nikakvih problema, i da, prosto, nije bio konfliktan, kao i niko u porodici Antonijević.

Vlasnici poznatog restorana ispričali su nam da su bili u objektu u vreme kada je ubijen Dušan. Ali nisu bili u toj prostoriji gde se dogodio zločin.

Kažu da se sve desilo u par sekundi. Samom činu i smrtnom ishodu nije prethodila ni svađa ni tuča.

Foto: N. Skenderija

Ne zna se ko je od šestorice momaka, koji su uhapšeni, bacio flašu ili pikslu, ili je Antonijević zadobio udarac pesnicom. Vlasnici kažu da su samo zatekli jeziv prizor, i da se osećaju užasno zbog toga što se to dogodilo baš u njihovom restoranu, gde nikada pre nije bilo nikakvih incidenata.

Policija je, kažu, delovala zaista brzo i pohapsila šestoricu, i uhapsila momke koji su se tu okupili.

U Kovačevcu, i na periferiji Mladenovca gde se nalazi restoran u kome se dogodilo ubistvo, niko ne želi da imenuje moguće počinioce. I kada se o tome započne priča, govori se o njima u pola glasa. Zašto, to će utvrditi istraga.

Dušanovo telo je na obdukciji, dok su sinu pomoć ukazali lekari.

BONUS VIDEO: PREŽIVELI RAFALE UROŠA BLAŽIĆA, A SLUPALI SE AUTOM - Mladi iz Malog Orašja u bolnici, porodice u šoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)