U ZASEDI JE SEDEO DO JUTRA, PA PUCAO NA VRAČARCA: Otkriveno zašto je napravljena sačekuša baš na tom mestu

Novosti online

12. 08. 2023. u 15:28

MARJAN Dimitrijevski (40), navodni pripadnik vračarske kriminalne grupe ranjen je jutros oko 4.45 sati u Njegoševoj ulici u centru Beograda. Za sada nepoznati napadač je spremio sačekušu baš na tom mestu jer nije pokriveno kamerama.

У ЗАСЕДИ ЈЕ СЕДЕО ДО ЈУТРА, ПА ПУЦАО НА ВРАЧАРЦА: Откривено зашто је направљена сачекуша баш на том месту

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Za sada nepoznato lice napravilo je sačekušu na mestu koje nije pokriveno kamerama i metu je čekao sve do jutra da bi, najverovatnije, obavio zadatak - kaže izvor.

Dimitrijevski je ranjen u kuk, a za nepoznatim napadačem se intenzivno traga traga, istagu vode MUP i Više javno tužilastvo u Beogradu.

- Ranjeni je odbio da sarađuje sa policijom, a na licu mesta nisu pronađene čaure - kaže izvor.

Podsetimo, Marjan Dimitrijevski bio je uhapšen sa Markom Drakulom koji je na optužnici protiv vračarskog klana, zbog sumnje da su planirali da otruju vođu škaljarskog klana Jovana Vukotića cijanidom dok je boravio u Centalnom zatvoru.

Međutim, kako za to nije bilo dovoljno dokaza sudilo im seza nedozvoljeno nošenje oružja i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti.

- On je 13. decembra 2019. uhapšen zajedno sa Markom Drakulom, Nemanjom Milutinovićem i Nikolom Jovanović, pošto je policija u škodi sa falsifkovanim tablicama pronašla kačkete i prsluke sa oznakama UKP, rotaciono svetlo i četiri startna pištolja - podseća izvor i dodaje:

- On je kasnije pred Višim sudom u Beogradu u vezi sa ovim delom izjavio da je opremu nalik na policijsku i pištolje kupio na buvljaku u Pančevu jer je nameravao da snima spotove za Jutjub.

(Kurir)

BONUS VIDEO: PREŽIVELI RAFALE UROŠA BLAŽIĆA, A SLUPALI SE AUTOM - Mladi iz Malog Orašja u bolnici, porodice u šoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu