OTKRIVENO ČIME SE BAVI NOIN UBICA: Imao tri firme, a jedna stvar u životu ga je skroz promenila

Novosti Onlajn

08. 07. 2023. u 15:30

OSUMNjIČENI O. D. (33) za koga se sumnja da je na svirep način ubio svoju devojku Nou Milivojev (18), po zanimanju je IT stručnjak.

ОТКРИВЕНО ЧИМЕ СЕ БАВИ НОИН УБИЦА: Имао три фирме, а једна ствар у животу га је скроз променила

Foto: Printskrin/TikTok

Prema saznanjima, O. D. je vlasnik čak tri firme za programiranje.

- Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra primanja s obzirom na to da drži firme za programiranje - kaže izvor.

Inače, O. D. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem. Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

O. D. je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povređene noge i zbog toga koristi štaku.

- On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka - kazao je izvor.

Komšije iz zgrade u kojoj se dogodio zločin su u šoku posle saznanja o svirepom ubistvu devojke. Oni su rekli da je osumnjičeni uvek delovao kao psihopata i da su se razni ljudi tuda provlačili.

- Deo gde je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno - kaže jedna komšinica.

Prema rečima komšija iz naselja Šangaj kod Novog Sada Noa je i dok je živela neko vreme sa babom i dedom lepo se oblačila i išla na autobus za Beograd.

- Imala je posebno društvo, takvo društvo koje je ona preferirala nije mogla ovde naći, vređali su je i niko se nije družio s njom. Kikice je stalno nosila i kratke majičice, a videle su joj se i grudi. Ona ovde nikog nije imala za druženje, ali je bila kulturna svima se javljala.

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini