POTRESNA OBJAVA OCA UBIJENE IVANE: Jednom ćemo ponovo biti zajedno i tamo te neću pustiti iz zagrljaja

Novosti online

23. 06. 2023. u 09:52

- ŠEST meseci bez najlepših očiju - napisao je otac Ivane Krivokapić, koja je ubijena pre tačno pola godine u stanu na Zvezdari, a njen ubica do danas nije uhapšen.

ПОТРЕСНА ОБЈАВА ОЦА УБИЈЕНЕ ИВАНЕ: Једном ћемо поново бити заједно и тамо те нећу пустити из загрљаја

Foto: Fejsbuk

Osumnjičeni Jetmir Gočaj je od 23. decembra u bekstvu, a već šest meseci nema novih zvaničnih informacija o istrazi ovog zločina.

Otac ubijene devojke se oglasio na svom Fejsbuk profilu potresnom porukom povodom šest meseci od ubistva njegove ćerke.

- Kažu da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli, šest meseci bez najlepših očiju... Jednom ćemo ponovo biti zajedno i tamo te neću pustiti iz zagrljaja, da mi opet iznenada ne odeš - napisao je Slobodan, otac ubijene studentkinje.

Podsetimo, Ivana Krivokapić je živela u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za zločin se otkrilo nakon što se braći nije javljala na telefon, te su došli do njenog stana 24. decembra prošle godine.

Sumnja se da je Jetmir Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova lišio života Ivanu. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Jetmiru odredi pritvor, kao i da se raspiše poternica, koja je stupila na snagu 16. januara ove godine.

Od tada nema novih informacija o ovom zločinu, a Jetmir već šest meseci uspešno izmiče nadležnim organima.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)