DA LI SE TU KRIJE MOTIV? Tužilac na suđenju Brajanu otkrio koliko je iznosilo Anino životno osiguranje, a korisnik je samo jedan

Novosti online

27. 04. 2023. u 22:44

POMOĆNIK okružnog tužioca Norfolka Greg Konor danas je na suđenju Brajanu Volšu, osumnjičenom za ubistvo supruge Ane, između ostalog govorio o visini životnog osiguranja koje je imala Srpkinja.

ДА ЛИ СЕ ТУ КРИЈЕ МОТИВ? Тужилац на суђењу Брајану открио колико је износило Анино животно осигурање, а корисник је само један

FOTO: AP/Tanjug

Njemu je odbijen zahtev za kauciju, a pošto se izjasnio da nije kriv, Konor je izneo niz novih detalja iz istrage.

- Ana Volš imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 miliona dolara, a Brajan Volš je jedini korisnik - rekao je Konnor.

Ana je, kako je dodao, imala i polisu životnog osiguranja preko svog poslodavca, prenosi CNN.

- Ukupno, njeno životno osiguranje iznosi preko 2,7 miliona dolara, s njenim suprugom kao jedinim korisnikom - rekao je između ostalog tužilac.

FOTO: AP/Tanjug

užioci su izneli i tvrdnju da je Brajan bio uveren da ona ima "aferu" zbog čega je unajmio je privatnog detektiva kako bi dokazao njeno neverstvo.

- Umesto da zatraži razvod, veruje se da je Brajan Volš ubio i raskomadao Anu i uklonio njeno telo - rekla je tužiteljka Lin Beland.

Sa druge strane, Volšova advokatica Trejsi Majner je rekla da telo Ane Volš nije pronađeno i da nema indicija da je umrla ili kako je umrla, a nije nađeno ni oružje, kao ni motiv ubistva.

Ona je osporila i navode da je Brajan sumnjičio ženu za aferu rekavši da zaista nema dokaza za tu tvrdnju.

- Volš nije imao pojma da je njegova žena imala aferu sve dok to nije čuo na suđenju - rekla je Majner.

Foto: Društvene mreže

Ona je opovrgla i primedbu tužilaštva da je Volš pokušavao da unovči ženinu polisu osiguranja. Rekla je da nema dokaza da je Volšu trebao novac primetivši da je njegova majka dobrostojeća.

Ana Volš nestala je pre četiri meseca. U trenutku nestanka imala je portfolio nekretnina vredan gotovo dva miliona dolara. Posedovala je najmanje četiri stana, dok njen suprug nije bio naveden kao vlasnik ili suvlasnik nijedne nekretnine, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO: VELIKA AKCIJA POLICIJE NA VOŽDOVCU: Dvojac pao sa 12 kilograma kokaina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Oglasio se Novak Đoković zbog ubistva Srba na Kosovu