BRAJAN VOLŠ MISLIO DA GA ANA VARA, UNAJMIO PRIVATNOG DETEKTIVA: Novi detalji sa suđenja za ubistvo Beograđanke (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2023. u 16:15

U BOSTONU je danas nastavljeno suđenje Brajanu Volšu, suprugu nestale Beograđanke Ane Volš.

БРАЈАН ВОЛШ МИСЛИО ДА ГА АНА ВАРА, УНАЈМИО ПРИВАТНОГ ДЕТЕКТИВА: Нови детаљи са суђења за убиство Београђанке (ВИДЕО)

Foto; Printskin Jutjub WCVB Channel 5 Boston

On se danas pojavio na sudu zbog optužbi da ju je ubio i otarasio se njenog tela. U sudnici je nastavljeno čitanje optužnice u kojoj je prikazana hronologija čitavog događaja - od toga šta se sve događalo od trenutka kada je Ana nestala, pa sve do hapšenja. Na početku suđenja rečeno je da je Brajan sumnjao je da ga je Ana varala, zbog čega je angažovao i privatnog detetktiva, a što se smatra jednim od mogućih motiva za zločin.

Brajan Volš, koji je optužen da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš danas je stigao u sud nakon što je porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo.

Volš je danas policijskom „maricom“ sproveden do suda gde je, u pratnji čuvara, vezan lisicama, uveden u zgradu suda.

Kako se može videti na snimcima bostonskih medija, Volš izgleda znatno drugačije nego prilikom ranijih pojavljivanja – skratio je kosu, znatno smršao…

U danu kada je Ana ubijena, Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je potom rekao bebisiterki da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Volš je, inače, uhapšen nedelju dana posle nestanka supruge, najpre zbog ometanja istrage, a potom mu je na teret stavljeno i njeno ubistvo. Optužbe protiv Volša promenile su se pošto su istražitelji pronašli dokaze - tragove krvi u podrumu kuće, na stvarima Ane Volš koje je Brajan Volš bacio na deponiju, ali i pretrage koje je vršio preko interneta u danima pre prijave nestanka supruge.

Oni su naveli i da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude to što je supruga planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington.

Telo ubijene Srpkinje do danas nije nađeno i veruje se da je razloženo u postrojenjima za uništavanje otpada.

Tužilaštvo će slučaj dokazivati na osnovu tragova krvi na njenim stvarima, nađenim na deponiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije