MAJKA PRIJAVILA SILOVANJE ĆERKE (13) U SURČINU: Osumnjičen dečak (14) iz škole

Novosti online

30. 03. 2023. u 14:51

MAJKA devojčice (13) iz Surčina prijavila je pre desetak dana policiji da je njenu ćerku silovao dečak (14) iz škole u koju ide. To se desilo pre tri meseca, ali je devojčica sve vreme ćutala, jer joj je prećeno i bilo ju je sramota, pa je majka tek sada saznala.

МАЈКА ПРИЈАВИЛА СИЛОВАЊЕ ЋЕРКЕ (13) У СУРЧИНУ: Осумњичен дечак (14) из школе

Foto Shutterstock

Slučaj je prijavljen i Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koje je naložilo policiji da uradi provere, sasluša maloletnog dečaka kao osumnjičenog, da ispita devojčicu i, ako ima osnovane sumnje da je počinjeno krivično delo, da se podnese krivična prijava redovnim putem. U pitanju je krivično delo obljuba sa detetom.

Majka je ispričala da je pre dva meseca primetila čudno ponašanje ćerke, koja se povukla u sebe, nije htela da razgovara, niti da jede, ali je to pripisivala pubertetu. Kako se njeno stanje nije menjalo i nakon majčinog insistiranja, devojčica se posle nekog vremena otvorila i sve ispričala. Rekla je i da joj je dečak sa dva druga pretio da će da joj prebiju i ubiju porodicu.

Devojčica za sada neko vreme ne ide u školu, a nastavu pohađa onlajn. Ne oseća se dobro, istraumirana je, pije lekove, a porodica je potražila i pomoć psihologa.

Dečak je saslušan u policiji, nije priveden, jer se sve još proverava s obzirom na to da je proteklo vreme od kada se to desilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!