STIGAO OBDUKCIONI NALAZ MALE PETRE: Devojčica (2) koju je pretukao očuh umrla u najgorim mukama

Novosti online

24. 03. 2023. u 14:01

PETRA Vladulović (2) umrla je u najgorim mukama, svedoči obdukcioni nalaz koji je danas stigao u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

СТИГАО ОБДУКЦИОНИ НАЛАЗ МАЛЕ ПЕТРЕ: Девојчица (2) коју је претукао очух умрла у најгорим мукама

Foto: Fejsbuk/N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Za njeno ubistvo osumnjičen je očuh Miloš Nikolić.

On se nalazi u pritvoru, a majka je puštena na slobodu.

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zverski tukao devojčicu.

- Dana 24. 3. 2023. godine Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljen je obdukcioni zapisnik Zavoda za sudsku medicinu u Nišu sa zaključkom u kome se pored ostalog navodi da je kod deteta P. V. smrt nastala nasilno, a nastupila je neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život - stoji u sapštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru zatražiće i veštačenje mehanizma nanošenja povreda od strane Zavoda za sudsku medicinu.

- Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljeno je veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuropsihijatrije dr Mirjane Filimonović, neuropsihijatra, koja je u svom nalazu navela da je okrivljeni Miloš Nikolić, u vreme izvršenja krivičnog dela za koje je osumnjičen, bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila, dana 21. 2. 2023. godine u 14.30 časova - dodaje se u saopštenju.

Okrivljeni će biti upućen na neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, po naredbi ovog tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja