NOVAC U LIMENCI ČIPSA: Na Batrovcima zaplenjeno 30.000 evra (FOTO)

Tanjug

25. 01. 2023. u 13:16

CARINICI su na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 30.000 evra, koje je jedan putnik, između ostalog, sakrio i u limenku čipsa, saopštila je danas Uprava carina.

НОВАЦ У ЛИМЕНЦИ ЧИПСА: На Батровцима заплењено 30.000 евра (ФОТО)

Foto: Uprava carina

Prekršaj je otkriven u utorak, kada je na ulazu u zemlju na red za kontrolu pristigao automobil stranih registarskih oznaka, kojim je iz Nemačke ka teritoriji AP KiM sam putovao 31-godišnji strani državljanin.

Mada je rekao da nema ništa da prijavi i da sa sobom nosi oko 9.000 evra, carinici su detaljnom kontrolom neprijavljeni novac pronašli na nekoliko mesta: u torbici sa dokumentima, u jakni odloženoj na zadnje sedište, naslonu za ruke, pa čak i u limenci čipsa spakovanoj u torbu sa hranom i grickalicama.

Foto: Uprava carina

Od ukupno pronađenih 40.000 evra, putniku je vraćen iznos koji je moguće bez prijavljivanja preneti preko granice, dok će o preostaloj sumi od 30.000 evra odlučivati nadležni sud u prekršajnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu