POLICIJA TRAGA ZA SUPRUGOM ČOVEKA KOJI JE NAŠAO TELO BEBE U ZAMRZIVAČU: Napustila porodicu prošle godine - Detalji jezivog slučaja u Zemunu

Novosti online

20. 01. 2023. u 10:45

POLICIJA traga za bivšom suprugom Zorana M. (62), koji je sinoć prijavio da je u kući u Zemunu, dok je čistio stari zamrzivač, u kesi pronašao zamrznuto telo bebe.

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА СУПРУГОМ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ НАШАО ТЕЛО БЕБЕ У ЗАМРЗИВАЧУ: Напустила породицу прошле године - Детаљи језивог случаја у Земуну

Foto: I. Marinković

Kako izvor otkriva, još uvek se utvrđuje koliko je beba stara, ali i način na koji je nastradala.

- Traga se za suprugom Zorana M., koja je njega i troje njihove dece, sa kojima živi u kući, napustila prošle godine. On je rekao da ne zna gde mu je bivša supruga koja ih je napustila i da je nije video otkako je otišla - kaže izvor ne želeći da otkriva da li je ona osumnjičena.

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran M. je policiji rekao da se nedavno doselio i da je telo novorođenčeta pronašao na dnu starog zamrzivača.

Zamenik Višeg javnog tužioca je dao naredbu da se obavi obdukcija, koja bi trebalo da pokaže koliko je beba stara ali i način na koji je preminula.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)