"UBIĆU I TEBE I TVOJE PRIJATELJE" Pojavio se zastrašujući policijski izveštaj - Brajan Volš pretio Ani?

Novosti onlajn

13. 01. 2023. u 00:36

Na DRUŠTVENIM mrežama nestala Ana Volš prikazala je glamurozan, srećan život sa svojim suprugom Brajanom Volšom, međutim, pojavila su se nova saznanja koja bacaju sumnju na njihov idiličan odnos.

УБИЋУ И ТЕБЕ И ТВОЈЕ ПРИЈАТЕЉЕ Појавио се застрашујући полицијски извештај - Брајан Волш претио Ани?

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Walshe

Policijski izveštaj koji je objavio novinar "Bostona 25 Njuz" Bob Vord otkriva duboke probleme čak i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni, prenosi "Blic". 

Prema tom izveštaju Ana je rekla policiji da je Brajan "izjavio preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje".

Brajan Volš nije imenovan u izveštaju, ali izvori ovog novinara ukazuju da je osumnjičeni ipak on.

U izveštaju se potencijalni prekršaj navodi kao pretnje krivičnim delom, ali Ana nikada nije sarađivala sa policijom povodom tog slučaja, a Brajan nikada nije optužen i slučaj je zatvoren.

Bivši šef bostonske policije Den Linski veruje da je ova stara optužba sada veoma značajna.

- Oslikava istoriju koju smo tražili kako bismo videli šta se dešavalo u toj vezi - rekao je Linski i dodao:

- Sve veze imaju tenzije, zar ne? Ljudi se svađaju i svađaju i ne slažu. Ali kada ste se obratili vlastima jer smatrate da su vaša fizička bezbednost i fizička bezbednost vaših prijatelja u opasnosti, to je već nešto drugo.

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana rekla policiji da joj je Brajan pretio da će je ubiti, ona je na društvenim mrežama objavila svoju veridbu. I četiri meseca kasnije venčali su se.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je obmanuo istražitelje o tome gde se nalazio ta dva dana, što je izazvalo gubljenje vremena u potrazi za Anom, čiji nestanak je prijavio tek 4. januara.

Brajan je zadržan uz kauciju od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbi da je ometao policijsku istragu na suđenju.

Već se nalazio u kućnom pritvoru i čekao je kaznu za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara.

Policija je u utorak, podsetimo, otkrila potencijalne dokaze uključujući ratne sekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi severno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

Ana Volš, podsetimo, poslednji put je viđena 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

(Boston 25news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije