POSLEDNJI SNIMCI ANE VOLŠ NA MREŽAMA KRIJU ODGOVORE: Uživala sa decom i prijateljima, Brajana nema nigde

Novosti onlajn

11. 01. 2023. u 21:30

BEOGRAĐANKA Ana Volš je pre svog nestanka bila veoma aktivna na društvenim mrežama. To pokazuju i njeni poslednji snimci. Sa svojim pratiocima je delila lepe trenutke svog života u kojima se igra sa decom, uživa sa prijateljima. Takođe, delila je i gde izlazi, s kim se druži, kao i kako provodi slobodne dane.

ПОСЛЕДЊИ СНИМЦИ АНЕ ВОЛШ НА МРЕЖАМА КРИЈУ ОДГОВОРЕ: Уживала са децом и пријатељима, Брајана нема нигде

Foto: Instagram/anawalshe

Ana je 29. novembra prošle godine bila i u poseti svom rodnom Beogradu, a da se dobro provodila govore i fotografije sa sestrom, majkom, ali i snimci domaće srpske kuhinje, prenosi "Blic".

Ako je sudeći prema njenim društvenim mrežama, jako malo ima njenog supruga Brajana. Podsećanje na dan venčanja, fotografija sa utakmice i proslava njenog rođendana sa, tada dvoje dece, iz 2020. godine, su jedine gde se može videti Brajan.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Ana nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

Njen suprug Brajan Volš izveden je u ponedeljak pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge. On se sumnjiči da je ometao istragu. Nalazi se u pritvoru i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!