HTELA DA JOJ ZAMENE ARTIKAL, A DOBILA BATINE I POLOMLJENE ZUBE: Kinezi napali devojku u radnji (FOTO, VIDEO)

Novosti Onlajn

16. 11. 2022. u 18:02

NAPAD na mladu devojku dogodio se juče u kineskoj radnji kada je htela da zameni oštećeni artikal koji su joj prodali, a kako kaže, zaposleni su bili neljubazni, vređali je, i nisu hteli ni da joj vrate novac.

ХТЕЛА ДА ЈОЈ ЗАМЕНЕ АРТИКАЛ, А ДОБИЛА БАТИНЕ И ПОЛОМЉЕНЕ ЗУБЕ: Кинези напали девојку у радњи (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Printskrin/SERBIA LIVE - BEOGRAD

Na društvenim mrežama kružio je snimak koji je uznemirio javnost gde se vidi kako kineski državljani razvlače devojku po radnji.

Ana Avramović, žrtva napada ispričala je šta je sve prethodilo ovom incidentu i kako je došlo do njega.

- Ušla sam u radnju da obavim kupovinu i vratim oštećeni artikal, došla sam na kasu da platim i tada nastaje haos. Sve sam uredno platila, a oni nisu hteli da mi zamene oštećeni milje za sto niti da mi vrate novac. Iznervirala sam se i bacila im milje i rekla da ne moraju ništa da mi vraćaju - kaže potresena Ana i dodaje:

- Kada sam krenula da izlazim iz radnje, počeli su da me psuju i pričaju mi najgore moguće stvari. "Srpska g****", "Ne može zamena, samo batine", "Moraš da dobiješ batine", "J*bem ti mater".

Foto: Printskrin/SERBIA LIVE - BEOGRAD

Ona kaže da je krenula da izlazi iz radnje i da je samo htela da ode kući.

- Kada sam izlazila uzela sam jednu jelkicu za kola, koju sam prethodno i platila. U tom trenutku radnik u kineskoj radnji izleće i kreće da me udara po celom telu i vuče na sve strane. U tom trenutku dolazi još jedan Kinez i njihova majka i sve troje kreću da me udaraju iz sve snage - priča uznemireno Ana.

- Stvari koje sam kupila bile su razbacane, slomljeni su mi zubi, kola sam do kuće vozila u brusu jer su mi pocepali celu majicu.

U povrednom listu piše da ima povredu glave, ogrebotine po celom telu i slomljene zube.

- U pitanju su trojica kineskih državljana (21), (44) i (20) koji su dovedeni u policijsku stanicu. Konsultovan je sudija za prekršaje i on je naložio da im se oduzmu pasoši i napiše prekršajna prijava - rekao je ranije naš izvor.

Oni su danas dovedeni kod sudije za prekršaje, međutim kako saznajemo, biće procesuirani tek u ponedeljak, nakon što policija sudu dostavi podatke kako je došlo do tuče i koja je uloga devojke bilo u sukobu sa Kinezima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)