TUŽILAŠTVO POTVRDILO SAZNANJA "NOVOSTI": Krivična prijava zbog zlostavljanja i mučenja u školi u Vranju

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

10. 11. 2022. u 13:20

OSNOVNO javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je pisanje "Novosti" o nasilju u Poljoprivredno-veterinarskoj školi "Stevan Sinđelić", kao i da je protiv punoletnog nasilnika podneta krivična prijava.

ТУЖИЛАШТВО ПОТВРДИЛО САЗНАЊА НОВОСТИ: Кривична пријава због злостављања и мучења у школи у Врању

Foto: J.S.

U odgovoru tužilaštva navodi se da je policija prijavila da je u Poljoprivredno-veterinarskoj školi „Stevan Sinđelić“ u Vranju Đ. J., učenik četvrtog razreda, zajedno sa još jednim maloletnim licem fizički napao dva učenika prvog razreda M. N. i S. J., rođene 2007. godine, na taj način što je, nakon što je maloletno lice udaralo rukama oštećene, J. Đ. zadao nekoliko udaraca rukom u predelu lica oštećenima, a zatim tražio od oštećenih da spuste pantalone i donji veš i tako nagi šetaju po učionici, dok ih je on sa maloletnim licem snimao mobilnim telefonom.

Tužiteljka Milica Petković navodi još da je naloženo prikupljanje potrebnih obaveštenja, takođe da se obavi razgovor sa oštećenima, očevicima događaja, pribavi medicinska dokumentacija za oštećene i podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv punoletnog učenika zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)