FOTOGRAFIJE LAŽNIH PASOŠA UBICA JOVANA VUKOTIĆA: Predstavljali se kao državljani Ukrajine, Italije, Crne Gore... (FOTO)

Novosti online

23. 09. 2022. u 15:05

VOĐA škaljarskog klana Jovan Vukotić (42) ubijen je 8. septembra u Istanbulu, a sada su se, pored snimka njegovog ubistva, koji su objavili turski mediji, pojavile i fotografije lažnih pasoša koje su koristile Vukotićeve ubice.

ФОТОГРАФИЈЕ ЛАЖНИХ ПАСОША УБИЦА ЈОВАНА ВУКОТИЋА: Представљали се као држављани Украјине, Италије, Црне Горе... (ФОТО)

Printscreen/ Ulusal Kanal

Lažni pasoši su likvidatore predstavili kao državljane Švajcarske, Ukrajine, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Italije.

FOTO: POLICE TURKEY

Pored pasoša, ranije danas je javnosti predstavljen i snimak likvidacije Jovana Vukotića.

Zabeleženo je da je Vukotić, koji je ilegalno ušao u Tursku, stradao u oružanom napadu dvojice napadača na motoru u istanbulskoj četvrti Šišli, dok su njegova supruga, dete i vozač preživeli napad.

Odeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala i Obaveštajni ogranak istanbulske policije pokrenuli su opsežnu istragu o ovom napadu.

Nakon sprovedene istrage utvrđeno je da je napad izveo Radoje Živković, inače jedan od šefova kriminalne organizacije Kavač, preko svojih veza u Turskoj. U akciji hapšenja sprovedenoj 16. septembra uhapšeno je ukupno 12 osoba, među kojima su Živković i Zdravko Perunović.

Sada su se pojavili novi detalji, kao i snimak likvidacije. Vukotića, vođu škaljarskog klana, sa četiri metka usmrtio je ubica koji se motociklom približavao njegovom automobilu.

Za Vukotićevu likvidaciju uloženo 1,5 miliona evra!

Vođa kriminalne organizacije Bariš Nek je za atentat dobio neverovatnih 1,5 miliona evra od rivala Jovana Vukotića iz kavačkog klana. On je naredio svojim ljudima da ubiju Vukotića, prenose mediji.

Tokom pretresa zajedno s osobama zaplenjeno je 11 lažnih ličnih karata, šest lažnih pasoša i dva komada oružja koje je korišćeno u incidentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)