ZADAVLJENE PSE DRŽAO U FRIŽIDERU: Horor u Beloj Crkvi, uhapšen starac R. R. zbog zločina nad životinjama

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

18. 05. 2022. u 15:30

POLICIJA je danas, po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapsila starca R. R. iz vojvođanske Bele Crkve, zbog sumnje da je počinio više stravičnih zločina nad životinjama.

ЗАДАВЉЕНЕ ПСЕ ДРЖАО У ФРИЖИДЕРУ: Хорор у Белој Цркви, ухапшен старац Р. Р. због злочина над животињама

Foto: Privatna arhiva

Kako nezvanično saznajemo, R. R. se tereti da je na svirep način ubijao pse, a njihove leševe držao u kući u Partizanskoj ulici, u kojoj je živeo.

Tokom pretresa kuće, policajci su naišli na stravičan prizor – frižider u kuhinji je bio pun leševa celih i masakriranih životinja, uglavnom pasa.

Kako nezvanično saznajemo, na terenu su i forenzičari.

Postoje indicije da je R. R., za kog komšije kažu da duže vreme ima problema sa mentalnim zdravljem, pse davio pred malom decom, kao i da su pojedini klinci videli njegova skladišta zaleđenih leševa.

Komšije takođe kažu da se iz njegove kuće već duže vreme širio grozan smrad, te da ih ne čudi da je takve grozne stvari radio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)