DA LI BI MAJKA I MENE NAPALA? Sin Jasmine, osumnjičene da je raskomadala muža, pa krila telo, očajan kaže - bolje da se ubila

Novosti online

04. 03. 2022. u 23:10

- OSEĆAM se kao da je umrla tu noć. Najveća greška je što sam joj slepo verovao.

ДА ЛИ БИ МАЈКА И МЕНЕ НАПАЛА? Син Јасмине, осумњичене да је раскомадала мужа, па крила тело, очајан каже -  боље да се убила

Foto: printskrin Fejsbuk

Ne znam da li će greh ići na moju dušu, ali bolje da se ubila - ovim rečima potresnu ispovest počinje Denis M. (21), mladić za čiju se majku Jasminu S. veruje da je ubila njegovog očuha Sinišu, a zatim njegov leš gotovo mesec dana držala u stanu gde su boravila deca.

- Sve vreme je držala otvoren prozor u toj sobi, a ispred vrata je stavila sušilicu za veš kako niko od nas ne bi ulazio. Pokušavao sam nekoliko puta da uđem u sobu, ali mi je ona branila, stala bi ispred mene i pričala: „Ne može, ne može.” Sinišu sam poslednji put video krajem januara – navodi neutešni mladić.

Objašnjavajući kako je živeo i šta se događalo u kući u kojoj je njegova majka krila Sinišin leš, Denis gotovo da ne može da napravi razliku između stvarnosti i horor filma.

— Jedan dan nisam radio i ostao sam kod kuće. Bilo mi je čudno da Siniše nema ceo dan. Nije izašao da jede, nisam ga video da ide do kupatila. Pomislio sam da mu nije dobro i predveče sam krenuo da vidim kako je. Uhvatio sam se za kvaku od vrata, a majka je dobila napad histerije i skočila ispred mene. Odvela me je u moju sobu i rekla da je Siniša u bolnici, da je na VMA – priseća se Denis.

Pokojni Siniša sa decom, Foto "Fejsbuk"

On navodi da nije mogao da poveruje šta čuje i insistirao je da se čuje sa Sinišom.

— Rekla mi je da zbog korone ne može, kao i da su mu na prijemu oduzeli telefon. Znao sam da on ne bi otišao a da mi pre toga ne kaže da je loše, iako sam znao da je imao problema sa srcem i pritiskom. Moj najveći greh je što sam joj verovao – navodi.

Denis dodaje da se neprestano pita šta bi bilo da je ipak ušao u tu sobu i da li bi majka presudila sebi ispred njega ili bi možda i njega napala.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije