"PRETILA DA ĆE DA MI ZAPALI STAN": Prvi komšija o ženi koja je uhapšena zbog ubistva muža (FOTO)

Š. M.

26. 10. 2021. u 13:49

R. J. uhapšena je nakon što je u stanu na Čukarici ubila supruga Đ. J. (74)

ПРЕТИЛА ДА ЋЕ ДА МИ ЗАПАЛИ СТАН: Први комшија о жени која је ухапшена због убиства мужа (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Zločin se dogodio u noći između 24. i 25. oktobra.

Kako kažu komšije, čovek je retko izlazio iz stana, slabo se kretao, bio je bolestan i skoro savijen. Žena se svađala sa komšijama ponekad, bila je psihički nestabilna. Komšije ističu za "Novosti" da nisu ništa čule kobne večeri.
- Nekoliko puta je pretila da će da mi zapali stan - ističe prvi komšija. - Nema sa kim nije ulazila u sukob u zgradi. Koliko sam upućen, Đorđe je zbog problema sa hemoroidima bio u invalidskoj penziji. Policija je dolazila nekoliko puta, jer su ih komšije prijavljivale za nasilje.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela