PRONAĐEN KLJUČNI DOKAZ U VEZI UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: DNK tragovi osumnjičenog DŽonića na parama i platnenoj vreći iskopanoj iz dvorišta!

Novosti online

22. 10. 2021. u 22:54

NA hrpi novca i platnenoj vreći koji su iskopani u dvorištu jednog od sinova Gorana DŽonića, forenzičkom analizom utvrđeni su DNK tragovi osumnjičenog za ubistva porodice Đokić i ubijenog Gorana Đokića!

ПРОНАЂЕН КЉУЧНИ ДОКАЗ У ВЕЗИ УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: ДНК трагови осумњиченог Џонића на парама и платненој врећи ископаној из дворишта!

Foto: J. Ćosin

Kako saznaje nezvanično "Blic" to bi mogao da bude ključni materijalni dokaz u istrazi ovog nezapamćenog zločina. Postojanje DNK dokaza ubice i žrtve na novcu praktično povezuje ubicu sa parama i dokazuje da je motiv ubistva bio pohlepa.

Policija je prekopavanjem dvorišta pronašla skriveni novac u vrednosti od 43.000 evra, za koje se sumnja da je deo sume koji je kobne večeri otet od Đokića.

Policija osnovano veruje da je novac na tom mestu zakopao upravo Goran DŽonić u pokušaju da sinu smesti krivicu za nezamapćeni zločin! Uhapšeni Goran DŽonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Podsetimo, Goran DŽonić je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)