OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: Objavljen snimak hapšenja nakon izjave Gorana DŽonića

Novosti online

22. 10. 2021. u 22:09

Intenzivnim i opsežnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

ОВО СУ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Објављен снимак хапшења након изјаве Горана Џонића

Foto: Jutjub/Printskrin/MUP Republike Srbije

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je ubio svoje rođake – porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih. Policija je pronašla znatnu svotu novca za koju se smatra da je pripadala ubijenoj porodici.

Porodica Đokić je u noći između 26. i 27. septembra nestala, a njihova tela su pronađena 02. oktobra. Kako se saznaje, njihova tela su nakon ubistva spaljena i pokrivena rastinjem, a vozilo je takođe spaljeno.

BONUS VIDEO: Privođenje Suzane Džonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024