MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostovao je večeras u Nacionalnom dnevniku televizije Pink i govorio o zločinima kriminalnog klana Belivuk i Miljković.

Komentari (8)

Milutin

20.07.2021. 20:56

Velika je glupost da ovi kriminalci dočekaju starost u zatvoru o našem trošku.za ovakve slučajeve treba uvesti smrtnu kaznu.koja bi se izvršila najkasnije 3 godine posle pravosnažne odluke.zamesli da posle 10-15 godina odluči neki predsednik da ih pomiluje i pusti na slobodu.žaba ste krečili.

Miki Zg

20.07.2021. 20:57

Ti zločinci nisu navijači Partizana ,svojom monstruoznošću ispisali su se iz bilo kojih navijača ,normalnih naroda ,to su ljudski monstrumi .Da su te radnje učinili u Americi ,Kini itd. bili bi uskoro pogubljeni -električna stolica ,inekcija ,streljanje ,javno smaknuće .Oni koji ih brane su isti kao taj zločinački klan ubica !

Čiča Avalski

21.07.2021. 07:34

I dalje nema odgovora - ko je njih napravio, ko im je omogućio da i pored više krivičnih prijava budu na slobodi, ko im je tolerisao takvo ponašanje - samo se odjednom svu užasavamo šta su radili a pačja škola u glas ' da su monstrumi' ??????

Gonzo

21.07.2021. 08:01

Bolje recite koih je stvorio za koga su radili i ko ih je štitio svih ovih godina.Sad su ih sklonili na sigurno, jer na slobodi već ko zna gde bi bili.Sve teške kriminnačce bih pustio i unapred bih objavio datum i vreme.Molili bi da ostanu u zatvoru, jer napolju bi ih čekala "bratija".Ove sa drogom, ekipe iz Južne Amerike.

Stevo

21.07.2021. 08:15

Sve te treba ukloniti ili streljati javno,pabi tek onda bilo moguce ziveti bez te mafije,takosu radili Kinezi poznajem osobe kojisu licno gledali kako ih ubijaju,pasu roditelji ili familija morali da plate municiju akosu htjeli da ih sahrane sadaje mir kod njih moze mlada zena u svako doba noci dase nade u gradu sama nsmejo nko nista ni darnuti,ajde neka to pokusaju u Evropi Znam da ovo necete objaviti.

Simke

21.07.2021. 08:39

Kako ih nije bilo zaoda kasape svoje drugove,kumove,kojima su isli na krstenja,svadbe......isli jedni kod drugih.,Sta je to u ljudskoj svesti da tako ubijaju ljude.Trebamo pomocijedni drugima,a ne da se ubijamo.I belivuk ,mare,lalic ,,,,,,,imaju porodice.Bar nema mislu oni na njih.Ja sam za dozivotnu.

David80

21.07.2021. 09:18

Treba da se objave slike,razloga ima vise.Prvo,zato sto I dalje na tribini Ima ljudi koji bi ga sledeli a jedini ovako mogu da vide kakva je ta grupa.Ostali razlozi su manje bitni sem da I drugi vide za opomenu da nepokusavaju nesto slicno.