MIA VIDELA NAPADAČE NA PAZARCE: Zavukao je ruku u džep, izvukao pištolj i krenuo da rešeta

Novosti online

22. 06. 2021. u 11:03

U PUCNJAVI koja se dogodila nedelju u berlinskoj ulici Miler, ispred jednog šiša bara, ranjene su tri osobe iz Novog Pazara.

МИА ВИДЕЛА НАПАДАЧЕ НА ПАЗАРЦЕ: Завукао је руку у џеп, извукао пиштољ и кренуо да решета

Foto: Printskrin

Očevici kažu da je scena izgleda kao u brutalnim akcionim trilerima. Napadač je ispalio gotovo 30 hitaca, a u jednoj žrtvi je navodno završilo osam metaka.

Sve se odigralo oko 23 sata, dok su gosti šiša-bara "Lale" sedeli u bašti i uživali u toploj letnjoj večeri. Mia E. (28) je sa momkom bila blizu bara, išli su ka kući, kada se veče pretvorilo u horor.

- Videla sam muškarca u tamnoj odeći, bio je visok oko 180 centimetara, gojazan. Imao je tamnu kovrdžavu kosu. Stajao je ispred bara, a onda je zavukao ruku u džep i izvukao pištolj i počeo da puca u pravcu muškaraca koji su sedeli u bašti. Ispalio je najmanje deset hitaca, zvučalo je kao vatromet - tvrdi Mia za medije.Ona kaže da je kovrdžavi muškarac imao saučesnike, koji su stajali između parkiranih automobila. Drugi svedoci tvrde da je pucano i u pravcu jednog crnog vozila.

- Čula sam pucnje i izletela sam iz radnje da vidim šta se događa. Pored mene je protutnjao crni automobil, nekoliko ljudi je bilo u njemu - rekla je za medije Ilgerim H. (39), koja radi u lokalu nedaleko od bara u kom se dogodio zločin.

Nakon napada žrtve su ostale da leže u bašti. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Prema nezvaničnim informacijama ispred bara pronađeno je 28 čaura.

Portparol tužilaštva je potvrdio da su žrtve poreklom iz Srbije, a sumnja se da je motiv napada osveta, te da su napad izvršili Albanci.

Rođak jednog od povređenih je juče rekao da je meta bio M. D. On je, navodno sa još dvojicom momaka iz Novog Pazara sedeo u baru kada su im prišla dvojica muškaraca za koje se sumnja da su poreklom iz Albanije i počeli da pucaju na njih sa nekoliko metara blizine.

Pretpostavlja se da je M.D napadnut zbog neraščišćenih dugova.

(Telegarf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)