CRNA JASMINA BEOGRADSKOG PODZEMLJA: Menjala prezime, a dok je ubijala nije imala milosti

Novosti online

15. 06. 2021. u 22:24

JASMINA Cvetković. Ili Jasmina Antonijević. I jednostavno i zauvek - Crna Jasmina. Svakako, godina 44. Beograđanka. Dvostruki ubica. Narkomanka.

ЦРНА ЈАСМИНА БЕОГРАДСКОГ ПОДЗЕМЉА: Мењала презиме, а док је убијала није имала милости

Foto: Printscreen

ŽRTVA BR1 Zvala se Jasmina Antonijević kadaje došla na stupce crne hronike. Marta 2000. godine, hicima iz pištolja, ubila Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun. Ona je posle tog zločina ispričala da ju je Paunović, s kojim se verila četiri dana pre ubistva, svakodnevno šamarao i maltretirao.

Foto: Printscreen

Jasmina Antonijević

- Veče pre ubistva bio je nervozan zbog mog telefonskog poziva, a kobnog dana mi je naredio da zatvorim prozor i rekao: "Sada ćemo da rešimo ovo zauvek". Uplašila sam se i uzela njegov pištolj, a kad je krenuo prema meni, pucala sam - ispričala je ona i sud joj je presudio sedam godina zatvora.

A, Aleksandar Paunović bio je osuđen na četiri godina zatvora zato što je, kao dečak od 15. godina, u oktobru 1994. ubio Dejana Marjanovića Šabana, jednog od šefova mafije na Zvezdari.

ŽRTVA BR2 Izašla je iz zatvora. A ondaje, u stanu na Miljakovcu, u Ulici Nikole Marakovića 27, nožem iskasapila momka Milana Tomovića (38).

NJih dvoje su kobne večeri u došli u stan prijatelja V. P.  Tu su se posvađali. Jasmina je vikala na Milana, a onda mu lupila šamar. I ona ga je prvo ubola nožemu srce. U hodniku je bilo kao u klanici, a Milan je bio u lokvi krvi. Žena-ubica se dala u beg. Uhapšena je 17. oktobra 2014. godine. Dve godine kasnije potvrđena joj je presuda – 13 godina robije!

Crna Jasmina ostaće u zatvoru do 2027. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)