ALENU MUKOVIĆU USLOVNA KAZNA: U Novom Sadu završeno suđenje pevaču zbog nasilja u porodici - Ukinut mu pritvor

LJ.P.

21. 04. 2021. u 15:00

PEVAČ Alen Muković (33) iz Podgorice, protiv koga je novosadsko Osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog zbog nasilja u porodici, u Osnovnom sudu u Novom Sadu je osuđen na uslovnu kaznu.

АЛЕНУ МУКОВИЋУ УСЛОВНА КАЗНА: У Новом Саду завршено суђење певачу због насиља у породици - Укинут му притвор

Foto privatna arhiva

NJemu je, prema rečima Svjetlane Radovanović, portparola tog suda utvrđena kazna od pet meseci, sa rokom provere od dve godine. Posle izricanja presude, njemu je ukinut pritvor. Pored toga, pevaču je izrečena i mera zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvom.


Crnogorski pevač  Muković i učesnik rijalitija „Farma 5“ se sumnjičio da je 8. februara  oko 19 sati,  nasrnuo na svoju emotivnu partnerku sa kojom je u vanbračnoj vezi. Sve se dogodilo ispred zgrade u Ulici Hadži Ruvimovoj u Novom Sadu,  kada ju je, kako saznajemo,  udario  po licu, a zatim uhvatio i za vrat, navodno joj  govoreći: zapamtićeš ti mene“.
Žena je odmah posle toga pozvala policiju i prijavila nasilje, te je Muković uhapšen, i odmah su mu izrečene hitne mere  napuštanje stana i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Boki

21.04.2021. 16:54

Naravno još jedno nasilno ponašanje bez kazne (uslovna kazna nije kazna, da se ne lažemo), to ti dođe kao opomena. Znači ponižavanje žrtve, i ohrabrivanje ovog i drugih nasilnika da sa takvim ponašanjem ovo pravosuđe nema problema.