PROCES SE NASTAVLJA: Saslušani svedoci u slučaju nesreće na naplatnoj rampi Doljevac

J. Ć.

20. 04. 2021. u 12:54

DANAS se pred Osnovnim sudom u Nišu nastavlja se glavni pretres Dejanu Stanojeviću (37) optuženom da je izazvao nesreću kod naplatne rampe Doljevac u kojoj je život izgubila Stanika Gligorijević, a tri osobe povređene.

ПРОЦЕС СЕ НАСТАВЉА: Саслушани сведоци у случају несреће на наплатној рампи Дољевац

Foto: J.Ć.

Dva npolicajca koja je trebalo da budu ispitana u svojatvu svedoka, a koji su prethodni put zbog izoztanka novčano kažnjeni, pa su naknadno to pravdali koronom, pojavili su se sat vremena nakon početka suđenja.

- Toga dana bio sam u patroli sa kolegom. Kada su nam javili da je došlo do nesreće otišli smo na lice mesta. Zatekli smo tri vozila koja su učestvovala u nezgodi. U prvom koje je bilo najdalje, nije bilo nikog. U drugom sam video lice koje je stradalo, kao i vozača i suvozača. U trećem je bilo lice koje je bilo povređeno. Nalazilo se između sedišta. Čovek koji je stajao i telefonirao na 15-ak metara od tog vozila reklo je da je on vozač -rekao je svedok Nikola Mitić koji je pred sudom identifikovao optuženog Dejana Stanojevića kao čoveka koji mu se toga dana predstavio kao vozač auta u kojem je povređen Zoran Babić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)