ADŽEMU GODINA KUĆNOG ZATVORA UZ NANOGVICU: Apelacioni sud u Beogradu potvrdio odluku Višeg suda

J.D.Lj.

10. 05. 2024. u 17:02

Apelacioni sud u Beogradu je, nakon održane sednice, doneo presudu kojom je odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenuodluku Višeg suda od 18. decembra 2023. godine, kojom je Srđan Adžemović zbog izvršenja krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osuđen na kaznu kućnog zatvora u trajanju od 1 godine, uz primenu elektronskog nadzora.   

АЏЕМУ ГОДИНА КУЋНОГ ЗАТВОРА УЗ НАНОГВИЦУ: Апелациони суд у Београду потврдио одлуку Вишег суда

Apelacioni sud

Okrivljeni Srđan Adžemović je oglašen krivim što je 11. avgusta 2014 , u bašti restorana u Beogradu, neovlašćeno nosio vatreno oružje i municiju. 

Rutinskom kontrolom jednog objekta u prestonici, policijski službenici izvršili pregled svih osoba koje su se tom prilikom nalazile u restoranu, kada je kodAdžemovića za pojasom pantalona, pronađen pištolj u kojem se nalazio pripadajući okvir sa 13 metaka, za čije držanje i nošenje nije imao odobrenje nadležnog organa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?