OPTUŽEN BIVŠI FUDBALER NIKOLA PETKOVIĆ: Evo koju kaznu traži tužilaštvo zbog pretnji Nemanji Bjelici

N.B.

25. 04. 2024. u 15:00

PROTIV nekadašnjeg fudbalera Nikole Petkovića, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je 3. februara u igraonici jednog tržnog centra pretio košarkašu Nemanji Bjelici.

ОПТУЖЕН БИВШИ ФУДБАЛЕР НИКОЛА ПЕТКОВИЋ: Ево коју казну тражи тужилаштво због претњи Немањи Бјелици

Foto: Printskrin/Instagram

Kako je danas saopšteno iz Tužilaštva, na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a sudu je predloženo da se Petkoviću, posle sprovedenog dokaznog postupka, izrekne uslovna osuda na taj način što će mu utvrditi kaznu od šest meseci zatvora, koja se neće izvršiti ukoliko u roku od dve godine od dana pravosnažnosti presude ne počini novo krivično delo. 

Na snimcima koji su objavljeni nakon incidenta, može se videti kako Bjelica sedi sam za stolom, kada mu prilazi Petković i nešto mu govori. Zatim fudbaler odlazi do šanka, uzima čašu vode, a kada je primetio da mu se približava Bjelica, uzeo je makaze, koje su stajale na šanku. Na snimku se vidi kako ih drži u desnoj ruci, pored tela, nešto razgovara sa Bjelicom, a zatim makaze vraća na šank, kada je košarkašu prišlo jedno dete. Zatim se okreće ka izlazu, dok mu Bjelica nešto govori.

Petković je na saslušanju u Tužilaštvu negirao krivicu, tvrdeći da je pričao sa Bjelicom i da mu nije pretio. Kasnije je u saopštenju naveo da mu je prišao da bi ga pitao zbog čega ga poslednjih dana vređa, tvrdeći da je sačuvao sve poruke. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)