USLOVNO PO GODINU DANA: Izrečene presude dvojici mladića za nasilničko ponašanje u „Crnom ovnu“ u Novom Sadu

Lj.P.

19. 10. 2023. u 14:34

DVADESETDVOGODIŠNjI S.D. i godinu dana mlađi M.G. osuđeni su u Osnovnom sudu u Novom Sadu uslovno na po godinu dana zatvora, a kazna se neće izbršiti ukoliko u roku od tri godine od dana pravosnažnosti presude ne počine novo krivično delo.

УСЛОВНО ПО ГОДИНУ ДАНА: Изречене пресуде двојици младића  за насилничко понашање у „Црном овну“ у Новом Саду

Foto: Lj. P.

 Obojica su oglašeni krivim za nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu. Istom presudom, okrivljenima je izrečena i mera bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenima u trajanju od tri godine od dana pravnosnažnosti presude.

Protiv ove dvojice mladića, kako je saopštilo danas Osnovno javno tužilaštvo, postupak se vodio u vezi sa događajem od 15. januara ove godine, kada je u ugostiteljskom objektu „Crni ovan“ u Novom sadu, naočigled više gostiju i radnika, oštećena imovina u lokalu.

Osnovno javno tužilaštvo je, kako ističu. Tokom postupka dokazalo činjenične navode optužnog akta, posle čega je Osnovni sud doneo prvostepenu presudu.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu će u zakonskom roku, izjaviti žalbu Višem sudu u Novom Sadu, zbog odluke o krivičnoj sankciji, sa predlogom da se okrivljenima izrekne strožija kazna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu