KURTI OSLOBODIO NAJVEĆEG NARKO BOSA NASERA KELJMENDIJA! Za prištinski sud nema dokaza

Novosti online

25. 08. 2023. u 21:09

APELACIONI sud tzv. Kosova usvojio je žalbu Nasera Keljmendija i oslobodio ga optužbe za trgovinu drogom, za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora, prenosi Srna.

КУРТИ ОСЛОБОДИО НАЈВЕЋЕГ НАРКО БОСА НАСЕРА КЕЉМЕНДИЈА! За приштински суд нема доказа

Foto: Novosti arhiva

U obrazloženju sudske odluke navedeno je da je Keljmendi oslobođen optužbi jer nije dokazano da je počinio krivično delo za koje je optužen.

-Oslobođen je optužbe jer dokazi koji su provedeni u sudskoj reviziji ne dokazuju da je izvršio krivično delo koje mu je stavljeno na teret optužnicom, saopšteno je iz Suda.

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova zatražilo je 31. jula od Apelacionog suda strožu kaznu za Keljmendija za kojeg je 18. maja ove godine Osnovni sud u Prištini osudio na četiri godine i osam meseci zatvora zbog trgovine drogom.

Keljmendi je u februaru, 2018. godine osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom ali je po žalbi, slučaj vraćen na ponovno suđenje.

U ostalim tačkama optužnice, koje su uključivale optužbe za organizirani kriminal i ubistvo Ramiza Delalića, državljanina BiH, Keljmendi je proglašen nevinim.

Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država identifikovali je 2012. godine Keljmendija kao trgovca narkoticima.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!