SVEDOCIMA ZBOG NEDOLASKA KAZNA OD PO 50.000: Odloženo suđenje za napad na na novinara "Novosti" u Loznici

V. M.

05. 06. 2023. u 18:06

U Osnovnom sudu u Loznici danas nije održan pretres u predmetu gde je na optuženičkoj klupi D.F. bivši policajac koji se tereti za ugrožavanje sigurnosti našeg novinara Vladimira Mitrića stalnog dopisnika iz Loznice i Šapca.

СВЕДОЦИМА ЗБОГ НЕДОЛАСКА КАЗНА ОД ПО 50.000: Одложено суђење за напад на на новинара Новости у Лозници

V Mitrić

Na suđenje su došli Mitrić, njegov pravni zastupnik Dušan Vladić advokat, branilac optuženog, svedok policajac Željko Maksić i zamenik OJT Olivera Jovanović .Optuženi nije došao i njegov branilac Jovan Krsmanović je podneo lekarski nalaz tvrdeći da je bolestan.

Zamenik OJT zatražila je da se suđenje održi, uprkos nedolasku optuženog ali je predsedavajuća sudskog veća Dubravka Todorović to odbila pa je novo suđenje zakazano za 14 avgust.

Dvojica svedoka ,koji su bili pozvani i uredno primili pozive, nisu se pojavili pa je sudija Todorović odlučila da im preko policije uputi poziv i rešenja da su kažnjeni po 50 hiljada dinara zbog neopradanog dolaska na sud.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRESUDA TVITERAŠU VASABIJU U SREDU: Tužilaštvo traži najmanje tri godine zatvora