JOVANICI 13 GODINA ROBIJE ZBOG UBISTVA BIVŠEG PARTNERA: Potvrđena presuda transvestitu

J.D.Lj.

02. 05. 2023. u 12:00

APELACIONI sud u Beogradu odbio je žalbu branioca i potvrdio drugu prvostepenu presudu Goranu Abdulovu, poznatijem kao transvestit Jovanica, kojom je odlukom Višeg suda osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 13 godina zbog ubistva svog bivšeg partnera Marka R.

ЈОВАНИЦИ 13 ГОДИНА РОБИЈЕ ЗБОГ УБИСТВА БИВШЕГ ПАРТНЕРА: Потврђена пресуда трансвеститу

Foto Fejsbuk

Oštećena porodica je radi ostvarivanja svog imovinsko-pravnog zahteva upućena na parnicu.

Okrivljeni Abdulov je oglašen krivim što je 8. jula 2018. godine, u iznajmljenom stanu u Beogradu, u stanju bitno smanjene uračunljivosti, lišio života Marka R., studenta iz Bosne i Hercegovine, sa kojim je jedno vreme bio u emotivnoj vezi.

Abdulov je, kako je utvrđeno, nakon odbijanja svog bivšeg partenra da se pomiri sa njim, posle verbalne svađe, kuhinjskim nožem koji je poneo sa sobom, oštećenog ubo više puta nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon zadobijenih povreda Marko R. je istrčao iz stana i kroz dvorište izašao na ulicu, gde je od zadobijenih povreda pao na kolovoz i izdahnuo.

Abdulov je na suđenju priznao delo, izrazio kajanje i uporno tvrdio da nije imao nameru da ubije Marka, jer ga je "bezgranično voleo".

BONUS VIDEO: KRVAVI ZLOČIN U NIŠU - Porodična kuća u kojoj je brat sekirom ubio brata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja