"MOJA SAVEST JE ČISTA": Oglasio se Zoran Marjanović nakon što je Tužilaštvo za njega tražilo 40 godina zatvora

Novosti onlajn

08. 07. 2022. u 20:45

NAKON što je Tužilaštvo u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, optuženog da je 2016. godine ubio suprugu Jelenu Marjanović, oglasio se i optuženi.

МОЈА САВЕСТ ЈЕ ЧИСТА: Огласио се Зоран Марјановић након што је Тужилаштво за њега тражило 40 година затвора

Foto: M. Anđela

Kako je izjavio, njegova savest je čista, a tokom celog procesa suđenja i pre njega, govorio je samo istinu.

- Meni je savest čista i istina je na mojoj strani, jer se istine držim i istinu govorim od prvog dana. Nekada su do istine i pravde jako teški i trnoviti putevi, ali ma koliko teško bilo, do njih će se stići i one će zasijati kad-tad - rekao je Marjanović za Informer.

Tužilac: Odbrana mu je nelogična

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića proglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti - 40 godina zatvora.

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu.

Odbrana Zorana Marjanovića tvrdi da ne postoji nijedan dokaz koji tereti Zorana Marjanovića i koji ide u prilog tome da je osumnjičeni ubio suprugu.

BONUS VIDEO: 

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD: Danas iznošenje završnih reči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024