ČEDA JOVANOVIĆ POSLE SASLUŠANJA: Pukao sam i udario ga ćerkinim reketom, a evo šta je prethodilo incidentu ispred "Fiziocentra" (VIDEO)

S.J.M.

25. 06. 2021. u 10:57

ČEDOMIR Jovanović je završio sa davanjem izjave u Tužilaštvu, a posle dva sata je dao izjavu novinarima.

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ПОСЛЕ САСЛУШАЊА: Пукао сам и ударио га ћеркиним рекетом, а ево шта је претходило инциденту испред Физиоцентра (ВИДЕО)

Foto: S.J.M.

Lider LDP- a je potvrdio da je udario Žarka Ivkovića, što se i vidi na snimcima.

- Dok sam ja bio u bolnici i borio se za život, neko je video priliku za sebe da otima imovinu mojoj porodici, koristeći činjenicu da je moja supruga Jelena u karantinu. Ona je to krila od mene, ali sam saznao jer sam po izlasku iz bolnice dečka koji me je dovezao do zgrade, poslao u "Fiziocentar" da uzme spravu za masiranje jer sam imao strahovite bolove i grčeve u ramenu. Međutim, on nije mogao da uđe u centar, brava je bila promenjena i javio mi je da mu je taj čovek rekao da ne dolazimo, da tu nemamo šta da tražimo. Pitao sam Jelenu šta je bilo, ona mi je rekla "Ma pusti to, nema veze" - i krenula je da plače - rekao je jovanović i dodao:

- Tada sam se nekako sjurio, dok sam još imao bakterijsku upalu pluća, dovezao se do "Fiziocentra", uzeo sa sedišta ćerkin reket koji je tu ostavila, da se podštapam da izađem iz automobila, kada me je taj čovek video rekao "Polako, pusti, imam dete, morao sam!". Tu sam bukvalno pukao, a ima i Jelena četvoro dece i riknuo sam "Je l je tvoje dete, važnije od njih?". Uradio sam šta sam uradio, jer ne možete da gazite ljude nogama - rekao je Jovanović.

Istaga se nastavlja krajem septembra kada će Žarko Ivković dati izjavu, a potom će Tužilaštvo odlučiti šta dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024