PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA NESREĆE: Užas na Kalemegdanu - muškarac leži na košarkaškom terenu

G.N.

21. 05. 2021. u 13:00 >> 13:18

MUŠKARAC je skočio sa zidina na Kalemegdanu sa visine od 17 metara nešto pre 12 časova.

ПРВА ФОТОГРАФИЈА СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ: Ужас на Калемегдану - мушкарац лежи на кошаркашком терену

Foto: N. Skenderija

Kako saznajemo, nesreća se dogodila na košarkaškim terenima "Crvena zvezda".

Lekari su izašli na teren, ali je on, nažalost nakon pada, na mestu izdahnuo.

Srećom, ljudi u tom trenutku nije bilo, niti je bilo treninga na terenu. Forenzičke ekipe stigle su na mesto nesreće.

Ovo nije prvi put da se ovakva nesreća dogodila na ovom mestu.

Naime, u maju 2016. godine, teniseri Filip Krajinović i Ilija Bozoljac tokom treninga na Malom Kalemegdanu prisustvovali su samoubistvu Nemanje Radulovića (35) iz Beograda.

Tragedija se dogodila oko podneva, kada je Radulović prišao ivici zida i bacio se sa visine od petnaestak metara. Ostao je da leži na terenu, između dva koša.

Kako je tada rečeno iz MUP, na mestu s kog je Radulović pao nisu pronađeni sumnjivi tragovi, koji bi mogli da ukažu na to da ga je neko gurnuo ili da se okliznuo.

Pretpostavlja se da je sam skočio, posle čega je odmah i podlegao povredama.

U avgustu 2007. godine, Branko Jovanović (22) pao je sa tvrđave u kavez s medvedima u toku "Bir festa". Razjarene životinje su raskomadale telo, a unakaženog Jovanovića pronašli su čuvari.

U martu 2012. Šesnaestogodišnja N. M. okliznula se i pala sa visine od šest metara, u blizini opservatorije i Zindan kapije. Prošla je bez težih povreda.

U julu 2012. A. A. (28) preživeo je pad sa zida na Kalemegdanu visokog tri metra. Zadobio je povrede glave, kičme i grudnog koša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)