POTRESAN DETALJ TRAGEDIJE KOD BRUSA: Poznanik skočio u vodu, ali dečaku (5) nije bilo spasa

S.B.

30. 04. 2021. u 12:15

”POZNANIK porodice je prvi shvatio šta se dešava, skočio je u vodu, ali već je sve bilo kasno, dečaku nije bilo spasa”- navodi nezvanično izvor “Novosti” najtragičniji scenario koji se juče dogodio u porodičnom dvorištu S.S.u Velikoj Grabovnici kod Brusa kada se mali D.S.(5) utopio u ribnjaku.

ПОТРЕСАН ДЕТАЉ ТРАГЕДИЈЕ КОД БРУСА: Познаник скочио у воду, али дечаку (5) није било спаса

Foto: Z.G.

I dok Više javno tužilaštvo u Kruševcu pokušava da rasvetli sve okolnosti ove nesreće,”Novosti” nezvanično saznaju da su dečaka odvezli do Doma zdravlja Brus,ali i da lekari nisu mogli ništa više da učine.

Cela porodica je očajnički pokušavala da nešto uradi, ne gubeći nadu...

 -Dečaka su odvezli u Hitnu pomoć,ali tu su mogli samo da konstatuju najgore, da više nije živ- kaže nezvanično izvor “Novosti” iz sela koje se dan posle nesreće ne sprema u radosti za proslavu Vaskrsa,već za sahranu petogodišnjeg meštanina.

-Ceo kraj ih zna, divni ljudi, dobra porodica. Otac deteta S.S.je automehaničar, vredan čovek...ovakvu tragediju niko ne zaslužuje, ne znaju šta ih je snašlo. Iz sela koje se dan posle nesreće ne sprema u radosti za proslavu Vaskrsa, već za sahranu petogodišnjeg meštanina.

Dečak se, pričaju u selu,redovno igrao u dvorištu. U domaćinstvu je živelo sa roditeljima,koji osim D.S,imaju i još jedno, mlađe dete, a tu žive i baba i deda.Složna porodica se pripremal da obeleži Vaskršnje praznike.

Nezvanično se pretpostavlja da je mališan hteo da gleda ribe i da je tako, slučajno, upao u ribnjak.

    

                       

                

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)