OPASNO BRDO KOD KRUŠEVCA JE PONOVO POD SNEGOM: Pre pet godina odnelo je živote dvoje zaljubljenih, preživela je njihova beba (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

09. 01. 2024. u 09:03

PROŠLO je pet godina otkako je poslednji put Čokotino brdo na starom putu Kruševac‒Niš bilo zavejano snegom i tačno toliko otkako su na tom opasnom putu poginuli trudnica Jovana Milenković (25) i njen momak Stefan Ilić (26) iz Kruševca.

ОПАСНО БРДО КОД КРУШЕВЦА ЈЕ ПОНОВО ПОД СНЕГОМ: Пре пет година однело је животе двоје заљубљених, преживела је њихова беба (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:S.Babović,FB

Nesreću je preživela njihova beba. Mali Vuk bio je u Jovaninom stomaku i na svet je došao nekoliko sati kasnije, u bolnici. Jovana je preminula dan kasnije, ne znajući da je njen sin ostao bez oca, na licu mesta.

U užasnom udesu putničkog vozila „fijat punto”, za čijim je volanom bio Stefan, i autobusa „Jugoprevoz” tog 10. januara povređeni su bili i putnici u vozilu, Jovanina sestra i njihov otac, koji danas brinu o dečaku.

Jovana je trebalo da se porodi 24. januara. Kobni put ka Kruševcu, dve nedelje ranije, trebalo je da bude jedna od poslednjih kontrola pred srećni događaj. Nažalost, bio je to poslednji put da beba bude pored svojih roditelja.

Jovana je sahranjena na groblju u Đunisu, a Stefan na groblju u Parunovcu.

- Na krivini se našao i autobus, direktno je udario na nas, viknuo sam nešto, ali to je bio kraj, samo nas je poneo - ispričao je posle nesreće „Novostima” neutešni otac Saša Milenković.

Očajni su bili i Ilići. Mnogo nade polagali su u Stefana.

- Bio je vredan, dobar sin i bratanac - rekao nam je Stefanom stric Radomir Ilić.

Lekari u Kruševcu spasli su život dečaku, a lečenje je nastavljeno u UKC Kragujevac. 

Ovo nije jedina nesreća koja se na Čokotinom brdu dogodila u vreme poledice i snega, ali je jedna od onih koje se vozači neretko sete kada prelaze ovaj put.

VIDEO sa lica mesta:

https://youtu.be/vb17dhqTDzI?si=a6RuWu24Dm7cxzgT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!