SVI SU STABILNO I U SVESNOM STANJU: Porodica u Kikindi u bolnici dobija kiseonik da izbace ugljen- monoksid

R. Š.

07. 12. 2023. u 16:29

Svi članovi četvoročlane porodice iz Kikinde, otac, (44), majka ( 35) i dvoje maloletne dece, sin od 14 i ćerkica od dve godine, koja se jutros otrovala gasom u porodičnoj kući, u stabilnom su stanju, svesni su i nesmetano komuniciraju sa lekarima Opšte bolnice, gde se nalaze na lečenju i oporavku.

СВИ СУ СТАБИЛНО И У СВЕСНОМ СТАЊУ: Породица у Кикинди у болници добија кисеоник да избаце угљен- моноксид

Foto: R. Šegrt

Kako smo saznali u bolnici, majka i deca nalaze se na Dečjem odeljenje, dok je otac, koji se najviše otrovao, još u Jedinici intezivnog lečenja i njegovo stanje je stabilno.

- Svi su dobro i trenutno su svi na kiseoničkoj terapiji, jer tako izbacuju ugljen-monoksid, a dobijaju i ostalu adekvatnu terapijsku potporu. Otac jeste na intezivnom lečenju, ali je stabilno, svestan je i komunicira sa nama bez problema tako da se nadamo njegovom uspešnom oporavku. Majka i deca su vrlo dobro, ali će svih četvoro i dalje ostati na lečenju i posmatranju. Nadamo se da će svi biti veoma dobro – rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

Podsećamo da se porodica jutros otrovala gasom u porodičnoj kuću u Ulici Laze Kostića i svi su kolima Hitne pomoći prebačeni u bolnicu, što je bila srećna okolnost, jer su na vreme dobili adekvatnu lekarsku pomoć. Mada još nema pouzdane informacije šta je uzrok ove nezgode, pretpostavlja se da je došlo do curenja gasa na instalaciji. Uviđaj na licu mesta obavili je policija, a o događju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije